Wens je iemand in te schrijven?

Maak hieronder alvast een profiel aan voor ons online ledenprogramma en wij doen de rest! Zo kunnen wij u gemakkelijk op de hoogte houden van alle informatie doorheen het jaar.
DIT GELDT ENKEL VOOR NIEUWE LEERLINGEN! LEERLINGEN DIE REEDS GEDANST HEBBEN BIJ ONS, HEBBEN AL EEN PROFIEL!

Ben je reeds leerling, dan hoef je NIET een nieuw account aan te maken.

OF was je een leerling in het verleden, hoef je ook geen NIEUW account aan te maken. 

Lukt het niet om in te loggen, stuur dan een mailtje.

Weet je wachtwoord niet meer, kan je kiezen voor wachtwoord vergeten.

Wenst u voorlopig enkel informatie stuur dan een mail naar info@kreadancediva.be

INFO VIDEO hoe je moet inschrijven:

Uitleg:

Heel belangrijk voor bestaande leden is dat jullie de geboortedatum controleren van jullie danser(tje) en jullie telefoonnummer even nachecken. Als je de volgende keer inlogt op Peepl, zal dit automatisch gevraagd worden.

Inloggen kan via de gebruikersnaam. Meestal is dit VoornaamFamilienaam. Weet je het wachtwoord niet meer, kan je wachtwoord vergeten kiezen.

Inschrijven kan vanaf woensdag 29 mei om
- 16u lagere school kinderen
- 18u middelbaar

Eenmaal ingelogd, kies je in het linkermenu voor inschrijven. En daarna klik je heel simpel de klassen aan waarvoor je wenst in te schrijven.
Tegen dinsdagavond 22u zullen alle klassen gemaakt zijn op Peepl en zal je vanaf dan ook alle klassen moeten zien staan (bij inschrijven) waarvoor je wenst in te schrijven.

Nieuwe leden, maken eerst een profiel aan en kunnen zich dan ook inschrijven. Het profiel moet wel eerst goedgekeurd worden door ons. Pas dan kan je inschrijven. Dus best maak je al een profiel op voorhand aan.
Dit kan op onderstaande link
https://kreadancediva.peepl.be/nl/register/MjY1/


LET op!
- Gelieve in te schrijven op leeftijd
- Voor tapdans beginners moet er zowel jazz als ballet gevolgd worden
- Iedereen die dit jaar tap beginners gevolgd heeft, mag doorschuiven naar tap 2
- Indien je wenst in te schrijven voor musical of hiphop vragen wij binnen de week het inschrijvingsgeld te betalen. Dit omdat wij in september dan stoppers hebben, maar ondertussen wel leerlingen hebben moeten weigeren
- Heb je meerdere gezinsleden, kan je de profielen koppelen en kan je dan in de rechterbovenhoek gemakkelijk switchen tussen de profielen. Zie http://support.peepl.be/handleiding-voor-basisgebruik-peepl/mijn-instellingen/hoe-kan-ik-meerdere-peepl-accounts-koppelen

Mocht je problemen hebben, gelieve niet te panikeren en ons niet op te bellen of berichten te sturen. Dit wordt minder vlug beantwoord dan de mails. Via mail hebben wij alles mooi op overzicht en kunnen wij alles oplossen.