TicketverkoopDeze ticketverkoop start op zaterdag 27 april om 10u.

Ticket volwassene= €15
Ticket kind t.e.m. 6e lj= €10

Dit zijn genummerde plaatsen, dus probeer meteen het correcte aantal te bestellen. Anders is dit heel moeilijk voor ons.

Aangezien wij wat problemen ondervinden met onze website, zal het bestellen van de tickets verlopen via Peepl. Daarom is het HEEL belangrijk dat jullie kunnen inloggen op het account van jullie zoon/dochter. Als je zusjes hebt, volstaat het voor op 1 account te kunnen inloggen. Probeer dit nu nog na te checken. Indien je problemen hebt, kan ik je nog helpen.
Inlognaam is VoornaamFamilienaam (let op de hoofdletters) en een zelfgekozen wachtwoord. Indien je het wachtwoord niet meer weet, kan je wachtwoord vergeten doen.
Bij de start van de verkoop (zaterdag 27 april om 10u) zullen jullie een mail ontvangen. In die mail staat er een link waarmee je dan doorgestuurd wordt om tickets te bestellen. Dan is het gewoon heel simpel aanduiden voor welke shows, je welke tickets (kind/volw) wenst. Daarna zullen jullie een automatische kostennota ontvangen.
Deze kunnen jullie dan op voorhand overschrijven ofwel kan je bij afhaling op woensdag 15 mei van 17u-21u ze cash/Bancontact betalen.

Ik hoop dat dit een beetje duidelijk is. Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!

Praktisch


zat 27 Start: zaterdag 27 april 2019 10:00
don 23 Einde: donderdag 23 mei 2019 10:00